PRAVILA HUAWEI P20 HUAWEI P20 Pro HUAWEI P20 Lite PREMIUM USLUGA

Uvodeći revoluciju u fotografiju kod pametnih telefona, HUAWEI P20 predstavlja potpuno novu dvostruku Leica kameru koja spaja najnapredniju tehnologiju mobilne kamere sa vizionarskim kreativnim dizajnom. Novi HUAWEI P20 inspirisan je blistavim talasima svetlosne energije, dok njegovo zakrivljeno stakleno kućište pruža potpuno blistavi dizajn pametnog telefona u boji sumraka i ponoćne plave sa završnom obradom visokog sjaja izrađenom uz pomoć vakuumske zaštitne obloge.

Uz precizan dizajn do poslednjeg piksela, novi ekran kompanije HUAWEI sa potpunim prikazom obezbeđuje blistavo svetli prikaz uz manju potrošnju energije. Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Leica, nova generacija dvostruke kamere na uređaju HUAWEI P20, koja je napravljena tako da obezbedi jasne profesionalne fotografije bogate detaljima, inspirisaće vas da se iznova zaljubljujete u nju.

Uz HUAWEI P20 možete, sa lakoćom, da zabeležite detalje radnji u pokretu i momentalno ovekovečite kratkotrajne trenutke zabave. Korišćenjem ugrađene veštačke inteligencije na nivou čipseta Kirin 970, njegov sistem za fotografisanje može da prepozna scene koje obuhvatite kadrom i automatski balansira boje na vašoj fotografiji, a tu je i pregršt novih premijum dodataka i kreativnih alatki za vrhunski užitak u korišćenju pametnog telefona.

Saznajte više na linku.